Gå til hovedindhold
PULS
Ledelse & Bestyrelse
Politik

PULS 2023: Kom og mød industrien

Igen i år kan du besøge en fuldt booket træfpunktudstillingen og få en god snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien.

11. maj 2023
 • Læs op

Indhold

  Mini-træfpunktudstillingen har været en stor succes, siden den blev indført til PULS for flere år siden. Derfor kan du selvfølgelig igen i år møde en række virksomheder med stærke relationer til fjernvarmebranchen.

  Mange PULS-deltagere får gode snakke med virksomhederne og bliver klogere på konkrete løsninger til hverdagens udfordringer.

  God tid til netværk
  Når PULS løber af stablen den 22. juni, er der god tid til at besøge udstillingen og netværke med industrien – både før programmet i teltet starter, i frokostpausen og om eftermiddagen. Alle 12 mini-træfpunkter i udstillingen er udsolgt, så der er lagt i støbeskeen til masser af sparring og netværk.

  Du kan glæde dig til at møde følgende udstillere til årets PULS arrangement

  • Gemina Termix A/S
  • Kamstrup A/S
  • Caligo Industria Oy
  • Geoteam A/S
  • SWEP International AB
  • Broen A/S
  • DBVVS ApS
  • Star Pipe Nordic
  • Advansor
  • Kingspan-Logstor
  • Brugg pipes
  • Dall Energy

   

  Mini-træfpunktudstilling

  Bæredygtige CO2 klimaløsninger

  Som markedsledende producent har vi siden 2006 designet og produceret mere end 14,000 bæredygtige CO2 køleanlæg og varmepumper til kommercielle og industrielle kunder i hele verden.

  Mange forbinder CO2 med global opvarmning. Det tager vi mere køligt. Bogstaveligt talt. CO2 er det mest klimavenlige kølemiddel: Det er ikke giftigt, det bidrager ikke til global opvarmning, det påvirker ikke ozonlaget og skader ikke vores drikkevand. Derfor er vi ’Cool with CO2’ .

  BRUGG Pipes Denmark A/S er eksperter i rørsystemer. Vi producerer præisolerede flexrør, stålrør, industrirør samt fittings og muffer i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.
  I tæt samarbejde med vores kunder udarbejder vi specialiserede rørsystemer, med tegninger og dokumentation, der aldrig går på kompromis med kvaliteten eller den aktuelle infrastruktur.
  Vi leverer derfor komplekse rørløsninger, der er tilpasset lige nøjagtigt til dit projekt. Og vi sørger for hurtigst levering med service i særklasse.

  Caligo Industria - en revolution inden for varmegenvinding.
  Vi tilbyder en unik, patenteret scrubberløsning, hvor varmegenvindingen kan hæves til sit højeste med en termodynamisk optimeret varmepumpetilslutning.
  Kom og mød os i udstillingsområdet

  DBVVS INDUSTRI
  Er levetandør af varmepumper og biomassekedler til industri og fjernvarme.

  Som producent af fjernvarmeunits glæder vi os meget til at deltage på PULS 2022, så vi i fællesskab kan sætte turbo på den grønne omstilling. Vi står klar på træfpunkt 5 til en snak om de seneste tendenser indenfor grøn fjernvarme samt fjernvarmeunits på abonnementsordning, og de fordele og udfordringer fjernvarmeselskaberne vil møde, hvis ansvaret for anlægget rykkes over på fjernvarmeselskabet.

  Geoteam sætter en ære i at levere GPS opmålingsudstyr fra Trimble, der giver dig dit ledningsnet med i marken, som gør hele processen med ledningsregistrering til en leg. Vi hjælper vores kunder hele vejen fra de modtager udstyret, mens de er i marken, og på kontoret når data skal videre i systemet. Det er derfor vi kalder os for branchens bedste service og support.

  En trang til altid at finde en bedre måde at gøre tingene på har bragt os i front teknologisk inden for intelligent elektricitet, vand, varme og køling. Med mere end 70 års erfaring gør vi vores kunder i stand til at træffe mere sikre og intelligente forretningsbeslutninger og inspirere de samfund, de tjener, ved at stille intelligente værktøjer og data til deres rådighed. Vi forpligter os til fortsat at vise vejen frem mod en mere ansvarlig og bæredygtig energi- og vandforsyning, der kan leve op til den voksende efterspørgsel i verden.

  Linka Energy producerer fremtiden energianlæg baseret på bæredygtigt affaldsprodukter og biomasse. Sammen med vores kunder er vi med til at reducere CO2-udledningen.

  Challenge efficiency with SWEP
  SWEP er verdens førende leverandør af loddede pladevarmevekslere og fjernvarme- og fjernkølingsanlæg til industriel brug. SWEP tilbyder det bredeste sortiment inden for loddede pladevarmevekslere med en kapacitet på op til 10 MW. Et kompakt og modulbaseret design og markant mindre vægt kræver meget mindre gulvplads end traditionelle vekslere. Og er der behov for mere kapacitet, kobler man blot flere enheder på.

  www.swep.net

  Andre klikkede på...