Gå til hovedindhold
PULS
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme

PULS 2023: Træfpunktudstilling

Træfpunktudstillingen melder alt udsolgt til PULS 2023 - 12 virksomheder står klar til at tale om nyeste teknologiske muligheder for varmeselskaberne.

15. mar. 2023
20220622-PULS-Kolding-058-
 • Læs op

Indhold

  PULS er fjernvarmens store sommerevent, hvor bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere samles for at blive klogere på de seneste politiske trends, nyeste teknologer og hvad der ellers rør sig i fjernvarmebranchen. Er du medlem af Fjernvarmens Informationsfond (FiF), har du mulighed for at være en del af træfpunktudstillingen eller blive logo-sponsor og være en del af samtalen og skabe synlighed omkring din virksomhed.

  Hvilket sponsorat passer til dig?
  Du kan vælge imellem to typer af sponsorater:

  • Sponsor med mini-træfpunkt
   Pris: 8.995,-
  • Logosponsor
   Pris: 2.495,-

  Træfpunktudstillingen er UDSOLGT
  PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, og der er derfor et begrænset antal mini-træfpunkter til salg. Alle træfpunkter til årets arrangementet er solgt. Hvis du vil være sikker på en plads i 2024, bedes du kontakte Helle Engholm på tlf. 7630 8004 eller på he@informationsfond.dk.

  Se en oversigt over alle mini-træfpunkter her

  Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.
   
  Pris for logosponsorat: 2.495 kr. ekskl. moms.

  Andre har også læst...