Gå til hovedindhold
PULS
Ledelse & Bestyrelse
Dansk Fjernvarme

Book et mini-træfpunkt - UDSOLGT

Bliv en af 12 virksomheder som har mulighed for at drøfte nye løsninger på forsyningsselskabernes udfordringer. Bemærk, træfpunktudstillingen er udsolgt.

26. feb. 2024
Tekst af Taja Adelie Lindby Skak, tal@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  Du har nu mulighed for at være en del af en eksklusiv træfpunktudstilling eller blive logo-sponsor og dermed blive en del af samtalen samt skabe synlighed omkring din virksomhed over for 250 beslutningstagere fra forsyningssektoren.

  PULS er fjernvarmens store sommerevent, hvor bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere samles for at blive klogere på de seneste politiske trends, nyeste teknologier og hvad der ellers rør sig i fjernvarmebranchen. Du har mulighed for at stå klar til en god snak om dine løsninger på forsyningssektorens udfordringer.

  Hvilket sponsorat passer til dig?
  Du kan vælge imellem to typer af sponsorater:

  • Sponsor med mini-træfpunkt
   Pris: 9.995,- *
  • Logosponsor
   Pris: 2.795,.

  Priserne er ekskl. moms og *prisen er inkl. en betalende deltager

  Mini-træfpunkter er udsolgt
  Alle 12 mini-træfpunkter er allerede solgt. Du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

  Udstilleroversigt

  Vil du vide mere om Træfpunktudstillingen?
  PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, og der er derfor et begrænset antal mini-træfpunkter til salg. Hvis du vil være sikker på en plads i 2024, bedes du kontakte Connie Sørensen på tlf. 6163 0373 eller på cs@informationsfond.dk.

  Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.
   
  Pris for logosponsorat: 2.795 kr. ekskl. moms.

  Andre har også læst...